ПОКАНА ЗА ЕДУКАТИВЕН СЕМИНАР
Почитувани,

Со особено задоволство Ве покануваме на едукативен семинар во организација на
Здружението на физиотерапевти на Р.Македонија, а во соработка со Клиничка Болница - Тетово на 25.03.2017 год. со почеток во 13.00 часот, на тема:

ЈУМЕИХО ТЕРАПИЈА

Идни настани

No events found